ChimeraTool: Professzionális szerviz eszköz Samsung, Blackberry, Nokia, Sony, HTC, LG, Huawei, Lenovo, Xiaomi, MTK, Vivo, Qualcomm, Generic Android, Oppo, Motorola, Utility, ASUS, Generic UNISOC telefonokhoz

ÉrtesítésekKapcsolja be az értesítéseket, hogy naprakész információkhoz jusson az alkalmazás verzióiról!Feliratkozás  Nem, köszönöm

A piacvezető szerviz-szoftver mobiltelefonokhoz

FunkciókLicencek

Rengeteg támogatott modell

Támogatásunk több mint 10 000 modellre terjed ki, és folyamatosan bővítjük őket! Minden új modellt és funkciót alaposan tesztelünk, hogy zökkenőmentesen és problémamentesen használhasd a Chimera Tool-t.

Támogatott modellek
10 000+Új támogatott modellek
minden héten!

Feloldás, FRP eltávolítás, IMEI javítás, szoftvercsere, javítási tanúsítvány, kódok olvasása, CSC módosítás, Huawei ID eltávolításés még sok más...

Bővtsd ki szolgáltatásaid és növeld bevételed, könnyen használható és megbízható megoldásokkal. A Chimera a funkciók egyre bővülő skáláját kínálja, ezzel biztosítva, hogy ez az egyetlen szerviz-szoftver, amire valaha szükséged lesz.

Átfogó szolgáltatások,
Teljes megoldások
Összes szolgáltatás
ÚjÚj

A Chimera legújabb
és legnagyobb frissítése

Könnyen használható, mindig naprakész

A Chimera a Te felhasználóbarát, minden-egyben eszközöd, amely folyamatosan fejlődik, hogy minden igényt kielégítsen.

Rendszeres frissítéseinkkel és gyors hibajavításainkkal biztos lehetsz benne, hogy a lehető legjobb szoftvert használod.

Nem igényel integrációt, vagy csak minimálisat. Egyszerűen töltsd le a szoftvert, és már kész is!

Kezdjünk bele

Szakmai támogatás

Magasan képzett szakembereinkből álló csapatunk készen áll arra, hogy válaszoljon minden kérdésedre, vagy megoldást találjon bármilyen problémádra.

Kapcsolatfelvétel

Felhasználói útmutatók

Használjd ki Te is folyamatosan bővülő dokumentum gyűjteményünket cikkekből, oktatóvideókból és sok más hasznos információból.

Súgó megtekintése

A Chimera története, víziója, küldetése

A Chimera Tool egy szoftver, amelyet először 2011-ben indítottunk el azzal a céllal, hogy olyan eszközt hozzunk létre, amely könnyen használható és páratlan funkciókat kínál a mobil szervizelési szolgáltatásokhoz.

A kezdetektől fogva úgy terveztük, hogy könnyen navigálható legyen, anélkül, hogy bármilyen szakmai hozzáértést igényelne a felhasználótól. Az eszközön belüli legtöbb funkció automatikusan működik – mindössze egy gombot kell megnyomnod, és hagyni, hogy a Chimera elvégezze helyetted a kemény munkát.

Szenvedélyes és elkötelezett csapatunkkal, valamint több éves felbecsülhetetlen értékű tapasztalatunkkal sikerült piacvezető terméket létrehoznunk, és nagyszerű kapcsolatot kiépítenünk elégedett ügyfeleinkkel, szerte a világon.

Kedves Látogató!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy cégünk 2018. május 25-től az Európai Uniós adatvédelmi irányelv, a GDPR szerint jár el.

Felhívjuk figyelmedet főbb olyan törekvéseinkre, amelyekkel védjük az ügyfelek biztonságát, személyes adatait. A felhasználói adatokra és azok kezelésére eddig is kiemelt figyelmet fordítottunk, de vegyünk sorra párat belőlük:

Lehetőséget adunk arra, hogy a profilodat törölhesd.
Ezt a https://chimeratool.com/#user-settings oldalon kezdeményezheted

Bármikor megnézheted, hogy honnan vagy még bejelentkezve a weboldalra, ha nem te vagy, kiléptetheted a böngészőt. https://chimeratool.com/#user-sessions

Adataidat hacker támadások kivédésére specializálódott biztonsági rendszerek védik első körben, de saját fejlesztésű egyéb más biztonsági megoldásaink és folyamatosan futó felügyeleti rendszereink teszik lehetővé, hogy nagy biztonsággal kijelenthessük, hogy megteszünk mindent annak érdekében, hogy illetéktelenek kezébe semmilyen érzékeny adat ne kerülhessen.

Ha esetlegesen illetéktelenek fizikailag hozzá is férnek szervereink bármelyikéhez is, úgy az azon tárolt adatok használhatatlanok, ugyanis az adathordozóink szektor szintű AES kódolással vannak védve.

Minden jelszó amit tárolunk általunk is ismeretlenek, ugyanis kizárólag a jelszavak hash értékét tároljuk salt-al keverve, így minimalizálva egy esetleges adatbázis szivárgás esetén a felhasználók tényleges jelszavainak napvilágot látását.

 Rendben