ChimeraTool: Professzionális szerviz eszköz Samsung, Blackberry, Nokia, Sony, HTC, LG, Huawei, Lenovo, Xiaomi, MTK, Vivo, Qualcomm, Generic Android, Oppo, Motorola, Utility, ASUS telefonokhoz

ÉrtesítésekKapcsolja be az értesítéseket, hogy naprakész információkhoz jusson az alkalmazás verzióiról!Feliratkozás  Nem, köszönöm

Keresés

Rengeteg támogatott modell

Támogatott modellek
Rengeteg támogatott modell

Rengeteg támogatott modell

Támogatásunk több, mint 5000 modellt fed le piacvezető gyártóktól, mint a Samsung, az LG, a Huawei, a HTC a Blackberry és sok más - még az MTK készülékeket is támogatjuk! Minden új modellt és funkciót alaposan tesztelünk, hogy biztosítsuk a zökkenőmentes és problémamentes felhasználói élményt az eszköz használata során.

Támogatott modellek
Rengeteg funkció

Rengeteg funkció

Az új és továbbfejlesztett ChimeraTool lenyűgöző funkciók sokaságát kínálja. Folyamatosan fejlesztjük és tökéletesítjük a szoftvert, így elmondható, hogy piacvezetőként sokszor a boltokba még meg sem jelent, de már bemutatott készülékeket is támogatjuk, legtöbbször versenytársaink előtt haladván. Egy szoftver további fontos része a hibajavítás, ezt nálunk nagyon gyors reagálású fejlesztőinknek köszönhetően, akár napi frissítésekkel, hibajavításokkal oldjuk meg, így nem kell várni heteket, hónapokat mire megoldódik egy sokszor zavaró hiba.

Legnépszerűbb funkcióink többek között a szoftverfrissítés, a hálózati zár gyári állapotba való visszaállítása (Network Factory Reset), a hálózati kalibrálás javítása, elindulást gátló problémák javítása, az IMEI-javítás, gyári feloldó kód kiolvasása.

Fedezd fel az összes funkciót!

Funkciók áttekintése
Egyszerű használat

Egyszerű használat

Folyamatosan arra törekszünk, hogy felhasználóbarát és egyszerű szoftvereket fejlesszünk. Nyilvánvalóan a ChimeraTool legjobb tulajdonsága az, hogy nem kell évekig tartó oktatás vagy tapasztalat ahhoz, hogy bárki hatékonyan használhassa. A ChimeraTool használata egyszerű, mint az egyszeregy - függetlenül attól, hogy ez lenne az első próbálkozásod a mobiltelefonok javításának világában, vagy már iparági veteránnak számítasz. Egyszerűen töltsd le a szoftvert honlapunkról és láss munkához!

Próbáld ki!
Kreditrendszer

Kreditrendszer

A vásárlásokat biztonságosan és szervezetten tároljuk a könnyen használható kreditrendszerünkön keresztül. Minden, amiért fizetned kell, mint maga a licenc, a hardverek és bizonyos műveletek, egyszerűen beszerezhető ezen kreditek felhasználásával. Krediteket viszonteladóinktól vagy a honlapunkon vásárolhatsz, majd elköltheti őket a rendszeren keresztül. Minden tranzakciót biztonságosan számolunk el. Jelenleg több, mint 180 000 elégedett aktív ügyfelünk van világszerte.

Kredit árak
Viszonteladói hálózat

Viszonteladói hálózat

Nem rajongsz az online vásárlásért? Jobban szeretsz szemtől-szemben beszélni egy szakértővel, mielőtt megvásárolnád termékeinket? Akkor érdemes kapcsolatba lépned az egyik viszonteladónkkal! Globális forgalmazói és viszonteladói hálózatunk segít abban, hogy a lehető legmegfelelőbb döntést hozd meg az igényeidhez igazítva.

Legközelebbi viszonteladó
Friss dokumentáció és felhasználói útmutatók

Friss dokumentáció és felhasználói útmutatók

Az évek során lehetőségünk nyílt arra, hogy sok kérdést megválaszoljunk ügyfeleinknek - érdemesnek láttuk összegyűjteni és egy folyamatosan bővülő katalógusba szedni ezeket a kérdéseket és a válaszokat. Súgónkban leírásokat, videós oktatóanyagokat és számtalan egyéb információt találhatsz, amelyek számodra is hasznosak lehetnek.

Dokumentumok, Segítség
Professzionális support

Professzionális support

Magasan képzett szakemberekből álló csapatunk készségesen megválaszolja bármely kérdésedet, amely a termékünkkel kapcsolatban felmerül, és segítségedre lesznek a megfelelő megoldás megtalálásában. A támogató csapatunkat elérheted telefonon és a honlapon, élő chaten keresztül, de megtekintheted professzionális fórumoldalainkat is, ahol különböző témákat vitathatsz meg másokkal. Amennyiben kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

Lépj kapcsolatba velünk

A ChimeraTool-ról

A ChimeraTool egy szoftver, amely 2011-ben jelent meg először - egy olyan eszközt akartunk létrehozni, amely könnyen használható és korábban nem látott lehetőségeket nyújt a telefonok javítása során. Kezdettől fogva úgy fejlesztettük a ChimeraToolt, hogy könnyen el lehessen igazodni benne anélkül, hogy a felhasználó bármilyen professzionális ismerettel rendelkezzen. Az eszközön belül a legtöbb funkció automatikus - csak annyit kell tennie, hogy megnyomja a gombot és hagyja, hogy a ChimeraTool végezze el a kemény munkát Ön helyett. Ha mégis elakadna valahol, akkor sem kell aggódnia, mert számos könnyen érthető leírást készítettünk több nyelven, hogy segítsük céljának mihamarabbi elérését.

Chimera csapat

A Chimera története igen szerényen indult: először csak két mérnökhallgató kis projektje volt, amelyen hobbiból dolgoztak. Az évek előrehaladtával a csapat egyre csak nőtt, mostanra 20 munkavállalónk dolgozik keményen azon, hogy a Chimera a lehető legjobb legyen. Szenvedélyes és elkötelezett csapatunkkal, valamint a mögöttünk lévő többéves felbecsülhetetlen értékű tapasztalattal sikerült egy olyan piacvezető terméket létrehoznunk, amelyet világszerte 180 000 elégedett ügyfél naponta használ.

Kedves Látogató!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy cégünk 2018. május 25-től az Európai Uniós adatvédelmi irányelv, a GDPR szerint jár el.

Felhívjuk figyelmedet főbb olyan törekvéseinkre, amelyekkel védjük az ügyfelek biztonságát, személyes adatait. A felhasználói adatokra és azok kezelésére eddig is kiemelt figyelmet fordítottunk, de vegyünk sorra párat belőlük:

Lehetőséget adunk arra, hogy a profilodat törölhesd.
Ezt a https://chimeratool.com/#user-settings oldalon kezdeményezheted

Bármikor megnézheted, hogy honnan vagy még bejelentkezve a weboldalra, ha nem te vagy, kiléptetheted a böngészőt. https://chimeratool.com/#user-sessions

Adataidat hacker támadások kivédésére specializálódott biztonsági rendszerek védik első körben, de saját fejlesztésű egyéb más biztonsági megoldásaink és folyamatosan futó felügyeleti rendszereink teszik lehetővé, hogy nagy biztonsággal kijelenthessük, hogy megteszünk mindent annak érdekében, hogy illetéktelenek kezébe semmilyen érzékeny adat ne kerülhessen.

Ha esetlegesen illetéktelenek fizikailag hozzá is férnek szervereink bármelyikéhez is, úgy az azon tárolt adatok használhatatlanok, ugyanis az adathordozóink szektor szintű AES kódolással vannak védve.

Minden jelszó amit tárolunk általunk is ismeretlenek, ugyanis kizárólag a jelszavak hash értékét tároljuk salt-al keverve, így minimalizálva egy esetleges adatbázis szivárgás esetén a felhasználók tényleges jelszavainak napvilágot látását.

 Rendben